Τέμπη: Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν ένας σταθμάρχης και ο επιθεωρητής

Τέμπη: Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν ένας σταθμάρχης και ο επιθεωρητής
Τραγωδία στα Τέμπη eurokinissi

Στον εφέτη - ανακριτή βρέθηκαν σήμερα, Παρασκευή (17/3), οι δύο σταθμάρχες και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας. Ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, για να απολογηθεί, προκειμένου να ενημερωθεί ο δικηγόρος του, ο ένας από τους κατηγορούμενους σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στον σταθμό Λαρίσης, ο οποίος διώκεται ποινικά με βαρύτατες κατηγορίες για την τραγωδία στα Τέμπη.

Λίγο αργότερα, προθεσμία από τον εφέτη- ανακριτή ζήτησε και έλαβε και ο επιθεωρητής κυκλοφορίας της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό της Λάρισας και αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή στη 30 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των σταθμαρχών έχουν ασκηθεί διώξεις για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος με ποινές από 10 χρόνια έως ισόβια, ενώ βαρύνονται και με κατηγορίες για ανθρωποκτονίες από αμέλεια κατά συρροήν.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε ανώτατο επίπεδο και βεβαίως θεωρείται πιθανό ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και νέες διώξεις.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα