Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στο Αλιβέρι Εύβοιας

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στο Αλιβέρι Εύβοιας
ΝΑΥΠΛΙΟ-Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12:00 μμ (30/05) στην παραλιακή οδό Νέας Κίου β Ναυπλίου όταν δύο Ι.Χ συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Ναυπλίου.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας οδηγός και να τραυματιστεί μία τριμελής οικογένεια στο άλλο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης το 40ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λέπουρων-Χαλκίδας στο Αλιβέρι Εύβοιας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 61χρονος Έλληνας οδηγός του ενός αυτοκινήτου και να τραυματιστούν ο 36χρονος οδηγός του άλλου οχήματος, η 35χρονη σύζυγός του και η ανήλικη κόρη τους, όλοι τους Αλβανικής υπηκοότητας.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν στο σημείο χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τα θύματα από την άμορφη μάζα των σιδερικών και λίγο μετά τις 10 το βράδυ, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν όλοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το τοπικό Τμήμα της Τροχαίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα