The Sims 2 Bon Voyage

The Sims 2 Bon Voyage

Οι φίλοι του The Sims 2 μπορούν να πάρουν τους Sims σε συναρπαστικά ταξίδια σε τρεις μαγευτικούς προορισμούς, την Άπω Ανατολή, τα βουνά Getaway και...

Οι φίλοι του The Sims 2 μπορούν να πάρουν τους Sims σε συναρπαστικά ταξίδια σε τρεις μαγευτικούς προορισμούς, την Άπω Ανατολή, τα βουνά Getaway και τον Τροπικό Παράδεισο! Είτε, οι Sims σας, συλλογίζονται σε ένα παλιό κήπο Zen στην Άπω Ανατολή, είτε απολαμβάνουν ένα γύρο με το ελικόπτερο πάνω από τα βουνά, είτε ξεκουράζονται σε μια πολυτελή σουίτα στο Tropics, βρίσκουν άπειρες δραστηριότητες για να αναζωογονηθούν και να ηρεμήσουν.



Από το να εξερευνούν αρχαία μνημεία και χτίζοντας κάστρα στην άμμο μέχρι και να λούζονται με τις ακτίνες του ηλίου, οι παίκτες μπορούν να μεταμορφώσουν τους Sims τους από χασομέρηδες τουρίστες σε παντογνώστες ταξιδευτές. Οι Sims μπορούν επίσης να μάθουν νέα έθιμα όπως τοπικοί χαιρετισμοί και χοροί για να τους μάθουν στους φίλους τους.



Παράλληλα γνωρίζουν και συναναστρέφονται με διάφορους τοπικούς χαρακτήρες όπως το σοφό γέρο ερημίτη, τους χορευτές της φωτιάς – ακόμα και τον Big Foot! Όπως και όλοι οι πραγματικοί τουρίστες, μπορούν επίσης να διακοσμήσουν τα σπίτια τους με αναμνηστικά από τα ταξίδια τους τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε μόνο στο The Sims 2 Bon Voyage. Εάν ερωτευθήκατε το στεφάνι από λουλούδια που αποκτήσατε στο ταξίδι σας στην τροπική παραλία μπορείτε να το πάρετε πίσω μαζί σας και να το δείχνετε στους γείτονές σας!



Δείτε τα δύο official trailer του The Sims 2 Bon Voyage















Το The Sims 2 Bon Voyage κυκλοφορεί από την EA και έχει εκτιμηθεί ως “T” από την ESRB και 12+ από την PEGI. Το παιχνίδι βρίσκετε στα καταστήματα με τη μορφή πακέτου επέκτασης (expansion pack) για PC που είναι συμβατό για το γνήσιο The Sims 2.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Sims 2 και το The Sims 2 Bon Voyage, επισκευθείτε το
http://www.thesims2.com.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα