Θεσσαλονίκη: 39χρονος πυροβόλησε 37χρονο με κυνηγετικό όπλο – Επεισοδιακή σύλληψη

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: 39χρονος πυροβόλησε 37χρονο με κυνηγετικό όπλο – Επεισοδιακή σύλληψη
Μηχανή τησ ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Ένας 39χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (15/11) καθώς άνοιξε πυρ κατά 37χρονου στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης χρησιμοποίησε κλεμμένο όπλο ενώ φορούσε κυνηγετική ζώνη γεμάτη φυσίγγια.

Στη σύλληψη ενός 39χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου, στην περιοχή του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση και παράβαση του μόμου περί όπλων.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Τετάρτης (15/11), ο 39χρονος πυροβόλησε εναντίον του 37χρονου με κυνηγετικό όπλο, χωρίς, όμως, να τον τραυματίσει. Όταν ο 37χρονος προσπάθησε να διαφύγει ο δράστης χτύπησε το αυτοκίνητο του παθόντα.

Έπειτα από αναζητήσεις, ο 39χρονος εντοπίστηκε στον Λαγκαδά και στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει, πυροβολώντας για εκφοβισμό στον αέρα, ενώ στη συνέχεια εισήλθε σε προαύλιο εκκλησίας, όπου και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο δράστης κατασχέθηκε και όπως έγινε γνωστό, είχε δηλωθεί κλοπή του τον Ιανουάριο του 2023 από οικία στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά. Όπως διαπιστώθηκε έφερε στους δύο θαλάμους φυσίγγια έτοιμα προς χρήση, καθώς επίσης μία κυνηγετική ζώνη-εξάρτηση που φορούσε ο δράστης, γεμάτη με φυσίγγια διαφόρων ειδών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα