Θεσσαλονίκη: Άφησαν βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια

Θεσσαλονίκη: Άφησαν βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν για ψώνια
Βρέφος σε αμάξι (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, από κοινού, γιατί άφησαν στο αμάξι βρέφος τεσσάρων μηνών και πήγαν για ψώνια. Το εντόπισε περαστικός και κάλεσε την αστυνομία.

Μεσημβρινές ώρες χθες, πλήρωμα εποχούμενης περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη, έπειτα από σχετική ενημέρωση πολίτη, διαπίστωσε ότι βρέφος 4 μηνών βρισκόταν μόνο του, εντός ασφαλισμένου οχήματος που είχε μισάνοιχτο ένα παράθυρο και ήταν σταθμευμένο σε εξωτερικό χώρο πολυκαταστήματος, στην περιοχή της Πυλαίας,

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο και έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις των ιδιοκτητών του, ανευρέθησαν η 22χρονη μητέρα του βρέφους από την Αλβανία, καθώς και η 27χρονη ομοεθνής της και ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, οι οποίες εντοπίστηκαν σε χώρους του πολυκαταστήματος, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι απουσίαζαν για αρκετή ώρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα