Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Διαβάζεται σε 2'
ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη (αρχείου)
ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη (αρχείου) Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Άτομα μπήκαν σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, χτύπησαν και έκλεψαν το ζευγάρι που διατηρεί την επιχείρηση, προκάλεσαν φθορές και εξαφανίστηκαν.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/07) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε ζευγάρι στην οδό Κρουστάλλη ενώ προσκάλεσε φθορές και στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μια 37χρονη με καταγωγή από τη Συρία πήγαινε στο κατάστημα του Παλαιστίνιου συζύγου της, επί της οδού Κρουστάλλη. Στη διαδρομή, φέρεται να έπεσε θύμα παρενόχλησης από 8 άτομα συριακής καταγωγής. Όταν έφτασε στο κατάστημα, κατήγγειλε στον σύζυγό της πως ομάδα συμπατριωτών της την παρενόχλησαν. Τότε εκείνος πήγε να βρει τους Σύριος που φέρονται να είχαν παρενοχλήσει την 37χρονη.

Λίγο αργότερα, η ομάδα των οκτώ Σύριων -όπως ανέφερε το ζευγάρι στις Αρχές- μπούκαραν στο κατάστημα του ζευγαριού και αφού χτύπησαν τον άνδρα και τη γυναίκα, προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα ενώ έσπασαν και τη τζαμαρία. Επιπλέον -σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr- αφαίρεσαν από τα θύματα δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 400 ευρώ.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τη γυναίκα στο Ιπποκράτειο, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα