Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ασέλγησαν ομαδικά σε 14χρονη

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ασέλγησαν ομαδικά σε 14χρονη
Shutterstock

Αρχικά ένας 14χρονος την κάλεσε σε εγκαταλελειμμένο σχολείο στην Περαία και εκεί την περίμεναν εν αγνοία της ακόμη έξι ανήλικοι οι οποίοι με χρήση βίας ασέλγησαν όλοι σε βάρος της.

Απανωτές είναι οι σοκαριστικές ειδήσεις που έχουν προκύψει σήμερα, Παρασκευή από την Θεσσαλονίκη.

Μετά το στυγερό έγκλημα σε βάρος υπερήλικα από δύο ανήλικα αδέρφια με κίνητρο την ληστεία, ένα νέο έγκλημα με δράστες και θύμα ανηλίκους ήρθε στο φως.

Ένα 14χρονο κορίτσι κατήγγειλε την Πέμπτη στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού, πως το μεσημέρι της περασμένη Τετάρτης, ένας συνομήλικος της την κάλεσε να πάει να τον βρει εντός ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, που ήταν παλιά σχολείο, στην περιοχή της Περαίας.

Όταν το άτυχο κορίτσι πήγε εκεί μαζί τον 14χρονο την ανέμεναν αν αγνοία της ακόμη έξι ανήλικοι, όλοι τους Έλληνες και ένας Αλβανός, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία της, με χρήση βίας, ασέλγησαν όλοι σε βάρος της.

Όλοι οι ανήλικοι εντοπίστηκαν από την Αστυνομία και συνελήφθησαν ενώ οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, που τους απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και κατόπιν τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα