Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο 27χρονος για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας – Βαριές κατηγορίες

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο 27χρονος για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας – Βαριές κατηγορίες

Ο 27χρονος, που κρατείται προσωρινά στις φυλακές Νιγρίτας, θα κληθεί να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τη μοιραία νύχτα, όταν παρέσυρε και εγκατέλειψε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη Έμμα.

Έναν χρόνο από την κηδεία της 21χρονης Έμμας, ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη θανατηφόρα παράσυρση και εγκατάλειψή της στο οδόστρωμα της οδού Εγνατίας, στη Θεσσαλονίκη, θα ανέβει στο βήμα για να απολογηθεί.

Η νεαρή φοιτήτρια παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος -για το οποίο μάρτυρες κατέθεσαν ότι ήταν “πειραγμένο” και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα– στις 22 Νοεμβρίου του 2022 και άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 του ίδιου μήνα. Η οικογένειά της, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, προχώρησε σε δωρεά των οργάνων της.

Οπως αναφέρει το voria o 27χρονος, που κρατείται προσωρινά στις φυλακές Νιγρίτας, κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Μετά την απολογία του, αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέα και στη συνέχεια η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα