Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 14χρονος που, το απόγευμα του Σαββάτου, κατέληξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 14χρονος που έπεσε στο κενό από την ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές του νοσηλευτικού ιδρύματος, τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων “έδειξαν” ότι ο ανήλικος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Το χρονικό της πτώσης του 14χρονου

Η πτώση συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον φωταγωγό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επισπευσθεί η μεταφορά του σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν “παρκούρ” στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα