Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους – Τι ερευνούν οι Αρχές

Διαβάζεται σε 2'
Δυνάμεις της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Δυνάμεις της Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δύο ηλικιωμένοι, ένας άντρας και μία γυναίκα, εντοπίστηκαν νεκροί εντός της οικίας τους στη Θεσσαλονίκη, από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Τις σορούς δύο ηλικιωμένων εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) σε οικία στην οδό Καΐρη στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία 72χρονη γυναίκα και τον 74χρονο σύζυγό της. Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία, οι δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο. Για αυτοψία μεταβαίνει στο σημείο και ιατροδικαστής.

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, οι δυο σοροί ανήκουν σε ανδρόγυνο ηλικιωμένων υπηκόων Μ. Βρετανίας, που διέμενε στην Ελλάδα αρκετά χρόνια. Νοίκιαζαν τη συγκεκριμένη μονοκατοικία της οδού Καΐρη τα τελευταία 9 χρόνια.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε καιρό να επικοινωνήσει με το ζευγάρι. Σήμερα το πρωί πήγε από εκεί για να τους αναζητήσει. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του απάντησε κανείς. Ειδοποίησε την Αστυνομία και κλειδαρά για να ανοίξει την είσοδο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της γυναίκας στο ισόγειο. Κατέβηκαν στο υπόγειο και βρήκαν τη σορό του άντρα στο υπνοδωμάτιο. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή. Μπροστά της είχε τοποθετηθεί ένα σακ βουαγιάζ. Λειτουργούσε το κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας.

Περίοικοι δήλωσαν στο Thestival ότι το ζευγάρι είχε αρκετά συχνά καυγάδες. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο ισόγειο βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα