Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 16 ετών σε 48χρονο που βίαζε την ανήλικη θετή κόρη του

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 16 ετών σε 48χρονο που βίαζε την ανήλικη θετή κόρη του
Θύμα βιασμού istock

Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου και βιασμό σε βάρος της θετής κόρης του κρίθηκε 48χρονος στην Σταρούπολη Θεσσαλονίκης. Τον κατήγγειλε το θύμα μετά από νέα απόπειρα.

Σε κάθειρξη 16 ετών καταδικάστηκε 48χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί δυο χρόνια την τότε ανήλικη θετή του κόρη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχο τον 48χρονο για κατάχρηση ανηλίκου και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, χωρίς να τού αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, ο 48χρονος επέστρεψε στη φυλακή.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι η καταγγελία έγινε για λόγους «εκδίκησης».

Αναφορικά με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα πήρε τη συσκευή του και τα συνέτασσε η ίδια, στέλνοντάς τα στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όταν η 19χρονη, σήμερα, καταγγέλλουσα απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Όπως περιέγραψε, ο 48χρονος πατριός της, τουλάχιστον από το 2019, ενεργούσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, κάτι που αποπειράθηκε να πράξει εκ νέου ανήμερα του Πάσχα του 2021, οπότε και αποφάσισε να τον καταγγείλει.

Η μητέρα, κατά την παθούσα, δεν γνώριζε το παραμικρό για τα όσα βίωνε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα