Θεσσαλονίκη: H 41χρονη έγκυος είναι το πρώτο θύμα γυναικοκτονίας το 2024

Διαβάζεται σε 3'
Θεσσαλονίκη: H 41χρονη έγκυος είναι το πρώτο θύμα γυναικοκτονίας το 2024
SOOC

Η ομολογία του φίλου του συντρόφου της 41χρονης εγκύου οδήγησε στον εντοπισμό της σορού της σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής.

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρα, (08/01) η σορός της 41χρονης εγκύου που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά, από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των Αρχών ότι πρόκειται για γυναικοκτονία, την πρώτη του 2024.

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές δύο ατόμων, του συντρόφου της 41χρονης και ενός φίλου του. Οι δύο άντρες παραμένουν και ανακρίνονται ως στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης -σεσημασμένος- φέρεται να υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Η υπόδειξη αυτή επιτάχυνε τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο του οποίου έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (02/01), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του, ισχυριζόμενος πως η 41χρονη τού είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα, ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα