Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη με τραυματία αστυνομικό – Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη με τραυματία αστυνομικό – Βίντεο ντοκουμέντο
Μηχανή της ΕΛΑΣ eurokinissi

Τραυματισμός αστυνομικού σημειώθηκε μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στη Δυτική Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια ελέγχου. Μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Κινηματογραφική καταδίωξη, στο πλαίσιο της οποίας τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός της ομάδας «Ζ» σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/6) στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ συνελήφθησαν τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes η καταδίωξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 σε περιοχή του Δενδροποτάμου, όταν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» έκαναν σήμα σε όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και οι αστυνομικοί της «Ζ» ξεκίνησαν την καταδίωξη του οχήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας δικυκλιστής αστυνομικός συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά σε πλευρά και πνεύμονα.

Ο σοβαρά τραυματίας αστυνομικός αρχικά μεταφέρθηκε στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» και αργότερα στο ΑΧΕΠΑ, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε με τους αστυνομικούς να ακινητοποιούν το όχημα σε περιοχή των Αμπελοκήπων και να προχωρούν σε τρείς συλλήψεις.

Στο πλαίσιο της καταδίωξης τραυματίστηκε επιπλέον ελαφρά στο χέρι ένας ακόμη αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα