Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Στο κόκκινο τα κρούσματα, το ίδιο και ο συνωστισμός στα λεωφορεία

Θεσσαλονίκη – Κορονοϊός: Στο κόκκινο τα κρούσματα, το ίδιο και ο συνωστισμός στα λεωφορεία
thesstoday.gr/

Απίστευτες εικόνες από τα λεωφορεία της συμπρωτεύουσας, με τους επιβάτες να βρίσκονται ο ένας πάνω στον άλλον εν μέσω έξαρσης της Όμικρον.

Η πανδημία στη χώρα χτυπά “κόκκινο”, η μετάλλαξη Όμικρον επελαύνει, τα κρούσματα καταγράφουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το ιικό φορτιό στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε πρωτοφανή επίπεδα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν σε ό,τι αφορά τα Μέσα Μεταφοράς στη συμπρωτεύουσα, με τις εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα να περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως αναφέρει το thesstoday, που μεταφέρει και τις εικόνες συνωστισμού στα λεωφορεία, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) λειτουργεί με γερασμένο στόλο, ελλείψεις προσωπικού και τεράστια κενά, τα οποία δεν έχουν ακόμη καλυφθεί.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ εξακολουθούν να είναι γεμάτα, εντός αυτών όπως και στις στάσεις υπάρχει πρωτοφανής συνωστισμός, φαινόμενα που εντείνονται από τις καθυστερήσεις των λεωφορείων και τον ελλιπή στόλο.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του λεωφορείου της γραμμής 39 που εκτελεί δρομολόγιο Κηφισιά – Δικαστήρια. Το όχημα γεμίζει ασφυκτικά εντός λίγων λεπτών, αφού από την Μητροπόλεως -ύψος Αριστοτέλους- έως τον Λευκό Πύργο η πληρότητα όχι μόνο αγγίζει το προβλεπόμενο 85%, αλλά ενδεχομένως να φτάνει στο 100%.

thesstoday.gr/

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα