Θεσσαλονίκη: Με ανεμιστήρες πήγαν γονείς σε Λύκειο για να δώσουν τα παιδιά Πανελλήνιες

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Με ανεμιστήρες πήγαν γονείς σε Λύκειο για να δώσουν τα παιδιά Πανελλήνιες
InTime

Οι γονείς των παιδιών που έδιναν σήμερα (12/06) Πανελλήνιες σε Λύκειο της Θεσσαλονίκης έσπευσαν να βελτιώσουν τις συνθήκες των εξετάσεων πηγαίνοντάς τους ανεμιστήρες.

Με ανεμιστήρες προσπάθησαν οι γονείς των μαθητών που έδιναν σήμερα (12/06) Πανελλήνιες στο 5ο Λύκειο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη να τους απαλλάξουν σε ένα μικρό βαθμό από το κύμα του καύσωνα που έχει πλήξει την χώρα.

Πέρα από το όλο άγχος των Πανελλήνιων εξετάσεων, οι υποψήφιοι έρχονται αντιμέτωποι με τις υψηλές θερμοκρασίες που έχουν σαρώσει όλη τη χώρα. Το 5ο Λύκειο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη στεγάζεται σε προκάτ αίθουσες εδώ και μια 10ετία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Να σημειωθεί πως σε καμία από αυτές τις αίθουσες δεν υπάρχει κλιματιστικό, ενώ στις περισσότερες δεν υπάρχει καν ανεμιστήρας.

Έτσι, η διεύθυνση του σχολείου ζήτησε από τους γονείς να φέρουν ανεμιστήρες από τα σπίτια τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσμενείς συνθήκες καύσωνα με τις οποίες καλούνται να εξεταστούν.

Με απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη τα  νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης  θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο μέχρι τις 11.30 π.μ. εξαιτίας των αυξημένων θερμοκρασιών που προβλέπονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα