Θεσσαλονίκη: Οπαδοί επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ – 19 προσαγωγές

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ – 19 προσαγωγές
Θεσσαλονίκη: Οπαδοί επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ - Οκτώ προσαγωγές

Επίθεση από ομάδα οπαδών δέχτηκαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής αστυνομικοί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Έγιναν 19 προσαγωγές ενώ διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Π. Τσαλδάρη.

Επίθεση από ομάδα οπαδών δέχτηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στατική διμοιρία της ΥΑΤ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Η διμοιρία βρισκόταν σε επιφυλακή λόγω μέτρων που είχαν ληφθεί με αφορμή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας σε σύνδεσμο οπαδών ομάδας της πόλης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από τα γραφεία του συνδέσμου και επιτέθηκε στο όχημα μεταφοράς της διμοιρίας στην οδό Δαβάκη, πετώντας πέτρες, γυάλινα μπουκάλια και πυροτεχνήματα.

Όπως μεταφέρει το Thestival, οι αστυνομικοί της διμοιρίας απώθησαν τους νεαρούς κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Στη συνέχεια αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς τον σύνδεσμο των οπαδών με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέος γύρος επεισοδίων.

Κουκουλοφόροι πέταξαν στους αστυνομικούς μάρμαρα, πέτρες και πυρσούς. Συνολικά 19  νεαροί προσήχθησαν από τις αρχές ως ύποπτοι για συμμετοχή στην επίθεση. Ολοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Για όση ώρα διήρκεσαν τα επεισόδια η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Π. Τσαλδάρη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα