Θεσσαλονίκη: Πέντε αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές, μέσα σε ένα 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Πέντε αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές, μέσα σε ένα 24ωρο
Αστυνομικοί της ομάδας Δίας EUROKINISSI

Χειροπέδες σε πέντε άτομα για κλοπές στις περιοχές της Μενεμένης και του Ευόσμου, πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στην Θεσσαλονίκη. Τους δύο τους έπιασαν επ' αυτοφώρω.

Δικυκλιστές των ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ.,προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο, στην αυτόφωρη σύλληψη πέντε ατόμων, αποτρέποντας κλοπή από χώρους οικοδομής στη Μενεμένη και αποδίδοντας κλοπιμαία στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, απογευματινές ώρες χθες (23-06-2023), αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο νεαρά άτομα, τη στιγμή που διαρρήγνυαν κλειδαριά πολυκατοικίας στη Μενεμένη, αποτρέποντας την είσοδό τους σ’ αυτή, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-06-2023), πλήρωμα περιπολικού εντόπισε και συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία, αφού έσπασαν, νωρίτερα, τζαμαρία καταστήματος στην περιοχή του Ευόσμου, αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα. Σημειώνεται ότι, μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Τέλος, τα ξημερώματα σήμερα (24-06-2023), πλήρωμα περιπολικού κατά τη διάρκεια αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής του κέντρου πόλης, συνέλαβε έναν άντρα για κλοπή κινητού τηλεφώνου από πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα