Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του

Διαβάζεται σε 1'
Ηλικιωμένος άνδρας
iStock

Πέθανε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο.

Κατέληξε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο 42χρονος γιος του συνελήφθη μετά από κατάθεση που έδωσε ο γιατρός που περιέθαλψε τον ηλικιωμένο. Συγκεκριμένα, ο 82χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, συνοδεία της συζύγου του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκμυστηρεύτηκε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του χτύπησε τον ίδιο αλλά και τη σύζυγό του. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η αστυνομία, ενώ η ηλικιωμένη μάλιστα κατέθεσε πως ο 82χρονος έπεσε και χτύπησε από μόνος του.

Όπως αναφέρει το voria.gr, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο 82χρονος έφερε χτυπήματα σε δύο διαφορετικά σημεία του κεφαλιού του από θλων όργανο.

Στο μεταξύ, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 42χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, ενώ με την τραγική τροπή του περιστατικού, αναμένεται να αλλάξει η κατηγορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα