Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από πολυκατοικία – Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από πολυκατοικία – Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία
INTIME

Σε δύο επεμβάσεις υποβλήθηκε ο 14χρονος που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας του.

Σε νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 14χρονος που τραυματίστηκε μετά από πτώση από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η  επέμβαση αφορούσε αιμάτωμα στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος μαθητής ανταποκρίθηκε καλά. Στη συνέχεια ο 14χρονος υπεβλήθη σε ορθοπεδική επέμβαση.

Ο 14χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική.

Το χρονικό της πτώσης του 14χρονου

Η πτώση συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον φωταγωγό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επισπευσθεί η μεταφορά του σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν “παρκούρ” στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα