Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 70χρονου για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της κόρης του

Διαβάζεται σε 1'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Συνελήφθη 70χρονος που κατηγορείται για για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και άλλες κατηγορίες γενετήσιας βίας, μετά από καταγγελία της κόρης του.

 

Στη σύλληψη ενός 70χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Καλαμαριάς, μετά από καταγγελία της 32χρονης κόρης του για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και άλλες κατηγορίες γενετήσιας βίας.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που του αποδίδονται περιλαμβάνουν τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, την απειλή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, εξύβριση και παραβίαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η σύλληψη ακολούθησε καταγγελία της 32χρονης κόρης του, η οποία ανέφερε ότι ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά για πρώτη φορά το 1998, όταν ήταν πέντε ετών, και ξανά τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο του 2023. Επιπλέον, κατήγγειλε απόπειρα βιασμού τον Μάρτιο του 2024 και σωματική βλάβη τον Ιούνιο του 2024. Μετά την καταγγελία, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.

Επιπλέον, ο 70χρονος είχε παραβιάσει διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τον υποχρέωνε να εγκαταλείψει την κοινή οικία. Κατά τη σύλληψή του, απείλησε και εξύβρισε έναν αστυνομικό.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα