Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος για τον ξυλοδαρμό του 82χρονου πατέρα του

Διαβάζεται σε 1'
ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη (αρχείου)
ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη (αρχείου) Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Αιμόφυρτος έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (01/07) ένας 82χρονος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Κατήγγειλε τον γιο του ότι τον τραυμάτισε.

Στη σύλληψη ενός 42χρονου για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του 82χρονου πατέρα του στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 82χρονος έφτασε αιμόφυρτος το βράδυ της Δευτέρας (01/07), στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με αιμάτωμα στο κεφάλι και πόνους στα πλευρά. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στον γιατρό, ο γιος του ήταν εκείνος ο οποίος του προκάλεσε τα τραύματα.

Ο γιος του, συνελήφθη ύστερα από την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ο γιατρός, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι είχε απλά μία λογομαχία με τον πατέρα του, κλείστηκε στο υπνοδωμάτιο του και μετά έπεσε για ύπνο και δεν ξέρει τι μπορεί να συνέβη στη συνέχεια.

Η γυναίκα του ζευγαριού, είπε στις αρχές ότι ο άντρας της γλίστρησε στην μπανιέρα και έπεσε, ενώ αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός της ένιωθε ζαλάδες.

Ο 82χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ αναμέενται η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στα όσα συνέβησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα