Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη βρεφονηπιοκόμος- Δεν αντιλήφθηκε ότι ένα δίχρονο παιδί έφυγε από τον παιδικό σταθμό

Διαβάζεται σε 2'
Παιδί ζωγραφίζει με κιμωλίες
Παιδί ζωγραφίζει με κιμωλίες ISTOCK

Σε βάρος της 26χρονης βρεφονηπιοκόμου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου. Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Συνελήφθη χθες, Δευτέρα (26/08), στη Θεσσαλονίκη μία 26χρονη βρεφονηπιοκόμος, καθώς δεν αντιλήφθηκε ότι ένα κοριτσάκι 2,5 ετών που είχε παραλάβει νωρίτερα και το οποίο οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε την προσοχή της και βγήκε μόνο του έξω από τον παιδικό σταθμό.

Το παιδί εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτηρίου του παιδικού σταθμού. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό:

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή, καθώς πρωινές ώρες χθες (26-08-2024), ενώ εργαζόταν ως βρεφονηπιοκόμος σε παιδικό σταθμό, ανήλικη που είχε παραλάβει νωρίτερα και την οποία οδήγησε σε αίθουσα απασχόλησης, διέφυγε την προσοχή της και εντοπίστηκε να κινείται σε πλακόστρωτο δρόμο, εξωτερικά του κτηρίου του παιδικού σταθμού. Η ανήλικη παραδόθηκε στην μητέρα της και είναι καλά στην υγεία της.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα