Θεσσαλονίκη: Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του 14χρονου που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Διαβάζεται σε 2'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 14χρονος που έπεσε από πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη. Φέρεται να πήδηξε έπειτα από πρόκληση φίλων του και όχι γιατί έκανε παρκούρ.

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη ο 14χρονος που έπεσε από πολυκατοικία στον Εύοσμο.

Οι πρώτες αναφορές έλεγαν πως ο 14χρονος έπεσε στον φωταγωγό κάνοντας παρκoύρ αλλά σύμφωνα με νέες μαρτυρίες ο μαθητής της Γ’ γυμνασίου δεν έκανε παρκουρ ποτέ στη ζωή του. Αντίθετα, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  φέρεται να πήδηξε έπειτα από πρόκληση φίλων του.

Παρόλο που φαινόταν πως ο 14χρονος δεν είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εντοπίστηκε αιμάτωμα το οποίο αντιμετωπίστηκε με χειρουργείο. Ο ανήλικος φέρει κατάγματα στο σώμα του.

Το χρονικό της πτώσης του 14χρονου

Η πτώση συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον φωταγωγό.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να επισπευσθεί η μεταφορά του σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα