Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μετά από συμπλοκή με αντιεξουσιαστές

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μετά από συμπλοκή με αντιεξουσιαστές
thesstoday.gr

Συμπλοκή μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε σε συγκέντρωση για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, στη Θεσσαλονίκη. Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι διακομίστηκαν μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης (20/6), μετά από συμπλοκή με ομάδα αντιεξουσιαστών, στο πλαίσιο προσυγκέντρωσης για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι αντιεξουσιαστές κινήθηκαν προς το μέρος του μπλοκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, απαιτώντας να πάρουν το πανό που κρατούσαν για το ναυάγιο στην Πύλο.

Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να εκδιωχθούν από την πορεία βίαια και να δεχθούν χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν, σύμφωνα με το thesstoday.gr, ότι από την επίθεση τραυματίστηκαν τουλάχιστον τέσσερα άτομα στο κεφάλι, οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Μάλιστα για να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές, χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Πηγές του κόμματος κάνουν λόγο για δολοφονική επίθεση, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα