Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί για την οπαδική επίθεση κατά υπαλλήλου βενζινάδικου
Διαβάζεται σε 1'![Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί για την οπαδική επίθεση κατά υπαλλήλου βενζινάδικου](https://www.news247.gr/wp-content/uploads/2023/10/opadiko-640x426-e1725599494.jpg)
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα ως δράστες της οπαδικής επίθεσης σε βάρος υπαλλήλου βενζινάδικου η οποία έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη.
- 17 Φεβρουαρίου 2025 10:23
Δύο νεαροί, ηλικίας 17 και 19 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της άγριας οπαδικής επίθεσης που είχε σημειωθεί στις Συκιές, στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2024.
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες πήγαν από κοινού με δύο ακόμα συνεργούς τους το μεσημέρι της 3ης Δεκεμβρίου σε βενζινάδικο όπου εργαζόταν 25χρονος Αφγανός, στην περιοχή των Συκεών και απαίτησαν από το θύμα να βγάλει την φανέλα που φορούσε η οποία είχε διακριτικά του “Άρη”.
Στη συνέχεια επιτέθηκαν στον 25χρονο με χρήση σωματικής βίας, με τα κράνη τους αλλά και με μεταλλικό αντικείμενο. Ο 25χρονος επιχείρησε να αμυνθεί αρπάζοντας έναν σιδερολοστό αλλά οι δράστες τον ξυλοκόπησαν και έπειτα τράπηκαν σε φυγή με δύο μοτοσικλέτες.
Σε βάρος των ατόμων τα οποία ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.