Θεσσαλονίκη: Τέσσερις προσαγωγές οπαδών της Χαρτς μετά από καβγά

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις προσαγωγές οπαδών της Χαρτς μετά από καβγά
Περιπολικό της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Τέσσερους φίλους της σκωτσέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας Χαρτς προσήγαγαν οι αρχές, λόγω διαπληκτισμού μεταξύ τους στα Λαδάδικα. Μία σύλληψη για ναρκωτικά.

Σε τέσσερις προσαγωγές Σκωτσέζων οπαδών της Χαρτς προχώρησαν αστυνομικοί το βράδυ της Τετάρτης (30/08) στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι Σκωτσέζοι οπαδοί, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη ενόψει του σημερινού αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήταν στα Λαδάδικα για διασκέδαση, όταν δύο εξ αυτών φέρονται να διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, που προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές, καθώς ένας οπαδός δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης.

Από τις τέσσερις προσαγωγές, η μία μετατράπηκε σε σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς ένας οπαδός κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε βάρος του συλληφθέντα (24 ετών) σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα