Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού από νεαρούς 16χρονος – Πώς τον “παίδευσαν” μέσω social media

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό
Περιπολικό Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρία άτομα που “έστησαν” συνάντηση μέσω social media με 16χρονο και έπειτα τον χτύπησαν, αφαιρώντας του και προσωπικά του αντικείμενα.

Στη σύλληψη τριών νεαρών, δύο 18χρονων και μίας 16χρονης, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κλοπής, παράβασης νόμου «Περί όπλων» και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 30-08-2024, οι δύο άντρες συλληφθέντες μαζί με φίλο τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, ένεκα προσωπικών διαφορών με δύο 16χρονους, συναντήθηκαν μαζί τους σε περιοχή της Καλαμαριάς, έπειτα από μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που απέστειλε η συλληφθείσα σχετικά με το σημείο συνάντησης.

Σύμφωνα με το Thestival, αφού προχώρησαν σε εκφοβισμό ενός εκ των δύο ανηλίκων, επιτέθηκαν στον δεύτερο με χρήση σωματικής βίας και αντικειμένων, ενώ του αφαιρέσαν γυαλιά ηλίου και ένας εκ των συλληφθέντων έσπασε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 16χρονος μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης όπου μετά την παροχή Α΄ βοηθειών αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα