Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στην 50χρονη που σκοτώθηκε σε επίθεση από σκυλιά

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη, 50χρονη
Η κηδεία της 50χρονης στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης INTIME NEWS

Θρήνος στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σήμερα η κηδεία της 50χρονης που την κατασπάραξαν τα σκυλιά, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη (12/12), η κηδεία της 50χρονης γυναίκας, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο το μεσημέρι της Κυριακής (10/12), ύστερα από την επίθεση τριών σκυλιών στην αυλή του σπιτιού της.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρούδας.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών, οδηγήθηκε τη Δευτέρα (11/12) στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη (13/12).

Παράλληλα, σοκ προκάλεσε η ιατροδικαστική εξέταση από τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία έδειξε ότι η γυναίκα δέχθηκε δεκάδες δαγκωματιές, στο κεφάλι, τον θώρακα, την κοιλιά και τα άνω και κάτω άκρα και πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του σώματος της.

“Καταγράφονται δεκάδες διασχίσεις – τραυματικές κακώσεις που προκάλεσαν οι δαγκωματιές των σκύλων” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα