Θεσσαλονίκη: Βίασαν, λήστεψαν 23χρονο και το ανήρτησαν στο διαδίκτυο

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Βίασαν, λήστεψαν 23χρονο και το ανήρτησαν στο διαδίκτυο
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη για βιασμό και ληστεία ενός 23χρονου στη Μενεμένη. Βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και τις ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

Δύο άτομα, ένας 43χρονος και ένας 33χρονος, συνελήφθησαν για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, στη Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε καταγγελία 23χρονου, σύμφωνα με την οποία οι προαναφερόμενοι άντρες, μαζί με συνεργό τους, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 13-09-2024, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου, παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα