Θλίψη στον κόσμο του θεάτρου: Πέθαναν ο Σταμάτης Χονδρογιάννης και ο Λάκης Κουρετζής

Διαβάζεται σε 2'
Σκηνή θεάτρου (φωτογραφία αρχείου)
Σκηνή θεάτρου (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Θλίψη στον θεατρικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Σταμάτη Χονδρογιάννη και του Λάκη Κουρετζή.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε την τραγική είδηση του θανάτου δύο σπουδαίων θεατρανθρώπων, του Σταμάτη Χονδρογιάννη και του Λάκη Κουρετζή.

Σε ό,τι αφορά τον Σταμάτη Χονδρογιάννη, ο κ. Μπιμπίλας γράφει στην ανάρτησή του πως ο μεγάλος σκηνοθέτης, που εμπνεύστηκε το ιστορικό «Θέατρο της Δευτέρας» της ΕΡΤ, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (29/8).

Αντίστοιχα, ο σπουδαίος δάσκαλος, εμπνευστής και ιδρυτής του θεατρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα, Λάκης Κουρετζής, πέθανε χθες, Παρασκευή (30/8), με τον Σπύρο Μπιμπίλα να αναφέρει πως: «σάς οφείλουμε πολλά».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Mε θλίψη όλοι μας της καλλιτεχνικής οικογένειας αποχαιρετάμε 2 σπουδαίους θεατρανθρώπους, τoν σκηνοθέτη αλησμόνητων παραστασεων Σταμάτη Χονδρογιάννη,που έφυγε την πέμπτη 29-8 εμπνευστή του ιστορικού “Θεάτρου της Δευτέρας” της Ερτ και του Λάκη Κουρετζή σπουδαίου δασκάλου και εμπνευστή και ιδρυτή του θεατρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα για τα παιδιά που έφυγε την παρασκευή 30/8..Καλό ταξίδι αγαπημένοι μας… Σας οφείλουμε πολλά», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα