Θρίλερ με την οικιακή βοηθό στη Ρόδο: Φέρεται να ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες

Θρίλερ με την οικιακή βοηθό στη Ρόδο: Φέρεται να ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες
Οικιακή βοηθός iStock

Ακόμη τρεις δολοφονίες και την απόπειρα του παιδιού της, φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς η οικιακή βοηθός που σκότωσε την κατάκοιτη ηλικιωμένη που φρόντιζε.

Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η rodiaki, η 45χρονη φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι διέπραξε άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της,όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία.

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπίστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη σήμερα (21 Νοεμβρίου 2022) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, μια 45χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής αναγγελίας, πρώτες πρωινές ώρες η 45χρονη προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο σε ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε, μέσα σε κατοικία σε χωριό της Ρόδου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα