Θρίλερ στη Φωκίδα: Ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Με δυσκολίες εξελίσσεται η ανακριτική διαδικασία για τον θάνατο του 65χρονου που εντοπίστηκε νεκρός, αφότου ο γιος του υπέδειξε το σημείο που βρέθηκε η σορός του πατέρα του. Φέρεται να ομολόγησε ότι τον σκότωσε ο ίδιος.

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης πατέρα και γιου εδώ και έξι ημέρες, μετά και τον εντοπισμό του 38χρονου γιου που βρέθηκε σήμερα ζωντανός σε στάνη στην περιοχή της Άνω Σεργούλας Δωρίδος στην Φωκίδα και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος φέρεται να υπέδειξε ο ίδιος το σημείο που ήταν νεκρός ο πατέρας του. Ο πατέρας φέρεται να έχει δεχτεί χτυπήματα με πέτρες στο σώμα και το κεφάλι, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής.

Η διαδικασία της ανάκρισης κρίνεται δύσκολη και ενδεχομένως ο 38χρονος να αντιμετωπίσει κατηγορίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τον 38χρονο βρήκε ένας βοσκός, ο οποίος και κάλεσε την Αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του και υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε, όπως και το ΙΧ.

Ο 38χρονος είναι σε σύγχυση και οι άνδρες της ΕΛΑΣ προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες για το τι συνέβη. Οι έρευνες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας τις τελευταίες μέρες ήταν εντατικές, καθώς το τελευταίο σήμα του κινητού του 38χρονου από κεραία κινητής τηλεφωνίας, καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Ναυπακτία.

Ο 65χρονος είχε μεταβεί στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του, ο οποίος νοσηλεύονταν με ελαφρά τραύματα, που είχε υποστεί από τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Επειδή, οι εξετάσεις ήταν καθαρές ο 68χρονος πατέρας πρότεινε στο γιο του να τον μεταφέρει στο σπίτι τους στην Άρτα. Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και μετά από κάποιες ώρες τα ίχνη τους χάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το ίδιο φαίνεται να ίσχυε και για το θύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα