Θρίλερ στη Μεσσηνία: Εξαφάνιση δυο Γερμανών τουριστών στον Λαγκούβαρδο

Θρίλερ στη Μεσσηνία: Εξαφάνιση δυο Γερμανών τουριστών στον Λαγκούβαρδο
Περιπολικό της Αστυνομίας σε παραλία (φωτογραφία αρχείου) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI

Οι δυο τουρίστες επιχείρησαν να πάνε με κανό στη νήσο Πρώτη παρά τις προειδοποιήσεις των κατοίκων για έντονα καιρικά φαινόμενα. Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας, καθώς δυο Γερμανοί τουρίστες αγνοούνται τις τελευταίες ημέρες χωρίς να έχουν δώσει σήμα ζωής.

Σύμφωνα με το μεσσηνιακό tharrosnews.gr, οι δυο Γερμανοί ξεκίνησαν από την παραλία της περιοχής για να φτάσουν στη νήσο Πρώτη με τα κανό τους, ωστόσο κάτοικος της περιοχής τους είχε προειδοποιήσει να μην το κάνουν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που θα ξεσπούσαν στην περιοχή.

Οι ίδιοι άφησαν το αυτοκίνητό τους κοντά στο σπίτι του κατοίκου που ξεκίνησε τη διαδικασία για την ανεύρεσή τους, όμως το αυτοκίνητο δεν έχει μετακινηθεί.

Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία, με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμα του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από οικογένεια ή να εκπέμψουν οι ίδιοι “SOS”.

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες και ούτε και τα κανό τους.

Αυτό ήταν που ανησύχησε ακόμα περισσότερο τον κάτοικο της περιοχής, με το όχημα τους να παραμένει στο σημείο.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από την οικογένεια ή τη γερμανική Πρεσβεία.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω της Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα