Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” στον 19χρονο που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ

Διαβάζεται σε 4'
Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική
Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική ΙΝΤΙΙΜΕ

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 19χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο που έχασε την ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τα μεσάνυχτα της Δευτέρα είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι.

Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική
Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική ΙΝΤΙΙΜΕ

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστε στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου, στη Βέροια και η ταφή πραγματοποιήθηκε στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική
Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική ΙΝΤΙΙΜΕ

Ένα τεράστιο “γιατί;” βασανίζει τους οικείους του 19χρονου που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε με αυτό τον τρόπο.

Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική
Κηδεία 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική ΙΝΤΙΙΜΕ

Ο παππούς του 19χρονου δεν έκρυψε την οργή του για τον άδικο χαμό του εγγονού του και τα όσα δήλωσε χθες η δήμαρχος Κασσάνδρας. «Βλέπετε την κατάσταση από μόνοι σας, βγήκε η δήμαρχος στην τηλεόραση και μας λέει όλα καλά. Μας λέει όλα καλά ενώ δεν έχει άδεια, έχει σάπια καρεκλάκια, χωρίς να υπάρχει έλεγχος. Βγάλτε την στα κανάλια να σωθούν κι αλλά παιδιά. Δεν είναι δυνατόν αυτό. Κρίμα στους γονείς. Χάσανε ένα παιδάκι με όνειρα, ένα παιδάκι που αύριο έφευγε για τη σχολή του. Κρίμα δεν είναι; Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τι να την κάνω τη δικαίωση; Αν ο πατέρας θέλει δικαίωση ας την πάρει.. εμείς σαν παππούδες τι να πούμε; Ήταν το τρίτο μου εγγόνι, είχε το όνομα μου. Ήταν ένα παιδί μάλαμα. Δείτε τι γίνεται γύρω σας (αναφερόμενος στον κόσμο που βρίσκεται στην κηδεία), από αυτό θα κρίνεται από μόνοι σας», είπε, σύμφωνα με την karfitsa.gr.

Mε δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια τους, δεκάδες φίλοι του 19χρονου πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Ο κολλητός φίλος του, μίλησε για το πόσο του λείπει ο «αδερφός» του. «Τον είχα σαν αδερφό μου. Έτσι όμως τα έφερε η ζωή. Μου λείπει πάρα πολύ και θα κάνω τα πάντα για να μείνω κοντά στην οικογένειά του και στα αδέρφια του», είπε.

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έμαθε το θλιβερό περιστατικό, ανέφερε πως «Ήμουν στο σπίτι έτοιμος να κοιμηθώ μετά τη δουλειά και με πήρε ο κολλητός μου τηλέφωνο, μου είπε τι έγινε και μετά πήρα τηλέφωνο τον αδερφό του Γιάννη. Ήταν συγκλονισμένος, λιποθύμησε την ώρα που μιλούσαμε, ήμασταν έτοιμοι να πάμε Χαλκιδική αλλά μάθαμε ότι δυστυχώς τον χάσαμε. Είχε σαν στόχο να πάει να σπουδάσει αεροπορία στην Αθήνα μαζί με τον πατέρα του αλλά δεν πρόλαβε. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η είδηση του τραγικού και άδικου θανάτου του 19χρονου έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει οργή για τις συνθήκες λειτουργίας πάρκων ψυχαγωγίας ανάλογων με εκείνο της Χαλκιδική όπου ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος βρισκόταν στην περιοχή με την οικογένειά του και επισκέφθηκαν το εν λόγω λούνα παρκ για να διασκεδάσουν. Γρήγορα όμως η ανεμελιά των διακοπών έδωσε τη θέση της στην τραγωδία όταν η θέση στην οποία καθόταν ο νεαρός σε ένα παιχνίδι που είχε ανέβει με τον αδερφό του, ξεκόλλησε και ο 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άτυχου νέου, το μεσημέρι της Τρίτης, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Στο μεταξύ ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία, που σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος, με τον οποίο παραπέμφθηκαν και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα