Τι πραγματικά συνέβη με τη συμπλοκή νεαρών στη Φιλοθέη

Διαβάζεται σε 2'
Τι πραγματικά συνέβη με τη συμπλοκή νεαρών στη Φιλοθέη
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την αιματηρή συμπλοκή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη Φιλοθέη.

Ανατροπή δεδομένων προκύπτει στη συμπλοκή νεαρών που σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη Φιλοθέη Αττικής.

Ενώ η αρχική εκτίμηση ήταν πως πιθανόν πίσω από την επίθεση υπήρχαν οπαδικά κίνητρα, καθώς βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής μπρελόκ και άλλα αντικείμενα που παρέπεμπαν σε ομάδες, στη συνέχεια αυτή η εκδοχή απορρίφθηκε και οι Αρχές κατέληξαν πως πρόκειται για συμπλοκή για προσωπικούς λόγους, όπως για το ποιος έχει «δικαίωμα» να κάθεται στην πλατεία της περιοχής.

Στο σημείο βρέθηκαν, επίσης, πεταμένα πτυσσόμενα κλομπ, καδρόνια και σιδερολοστοί.

Όλα ξεκίνησαν όταν, δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά 10 άτομα -επί της οδού Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου 12- εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα. Οι πρώτοι βγήκαν από τα αυτοκίνητα και τους έσπασαν τα τζάμια με καδρόνια και πτυσσόμενα κλομπ.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής χτύπησαν έναν 20χρονο που επέβαινε στο αυτοκίνητο της παρέας που δέχτηκε την επίθεση. Ο νεαρός, στην προσπάθειά του να σωθεί, έτρεξε και έπεσε σε ένα ρέμα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Δύο συλλήψεις για τη συμπλοκή

Στο μεταξύ είχε κληθεί η Αστυνομία από περιοίκους και οι δράστες επιβιβάστηκαν εκ νέου στα δύο αυτοκίνητα και διέφυγαν από το σημείο.

Στο Μαρούσι, επί της Λ. Κηφισιάς, εντόπισε μία ομάδα ΟΠΚΕ το ένα από τα δύο αυτοκίνητα και μέσα σε αυτό δύο νεαρούς, έναν 30χρονο και έναν 23χρονο, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Από την συνεχιζόμενη έρευνα έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη επτά άτομα και αναζητούνται.

Βεβαίως, η έρευνα συνεχίζεται όπως και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, την οποία έχει αναλάβει η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Σημειώνεται πως, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι από την περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα