Τηλεοπτικές Άδειες: Drone εθεάθη πάνω από το κτίριο της ΓΓΕΕ

Τηλεοπτικές Άδειες: Drone εθεάθη πάνω από το κτίριο της ΓΓΕΕ

Θορυβημένοι οι άνδρες της αστυνομίας που φροντίζουν για την ασφάλεια του χώρου, αλλά και της διαδικασίας δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών με την εμφάνιση οκγώδους drone κοντά στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας & Ενημέρωσης

Λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ και ενώ η διαδικασία για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζεται, η αστυνομική δύναμη που έχει επιστρατευθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κτιρίου, αλλά και της διαδικασίας, θορυβήθηκε στη θεά ενός μικρού ιπτάμενου drone στον ουρανό.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. παρατηρούσαν το drone που πετούσε κοντά από τη γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας και διαπίστωναν πως δεν επρόκειτο για κάποιο από τα μηχανήματα της αστυνομίας. Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς περί τίνος πρόκειται, με πιθανότερη εκδοχή να πρόκειται απλώς για το drone κάποιου πολίτη άσχετου με τη διαδικασία.

 

Σε ό, τι αφορά στη δημοπρασία, η σιγή ασυρμάτου τηρείται απερέγκλιτα από το πρωί, παρά τις διάφορες διαρροές από μέσα που κάνουν λόγο για δύο ή και τρεις άδειες “κλειδωμένες”. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός πως νωρίς το απόγευμα κατέφθασε αυτοκίνητο του Catering για εφοδιασμό έδωσε την αίσθηση πως το αποτέλεσμα δεν επρόκειτο να προκύψει πριν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα