Την κλείδωσε στο σπίτι του και την βίαζε επί τρεις ημέρες – Απειλούσε τη ζωή των παιδιών της

Την κλείδωσε στο σπίτι του και την βίαζε επί τρεις ημέρες – Απειλούσε τη ζωή των παιδιών της
istockphoto

Αντιμέτωπη με έναν απίστευτο εφιάλτη ήρθε μία γυναίκα από την Βουλγαρία η οποία έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού από έναν 35χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος για να κάμψει τις αντιστάσεις της, την απειλούσε με την ζωή των παιδιών της.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ένας 35χρονος Αιγύπτιος για αρπαγή, βιασμό και κλοπή.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στην οικία του 32χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, κατά το χρονικό διάστημα από 6-9 Ιανουαρίου, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της.

Πρωινές ώρες χθες, όταν η παθούσα κατάφερε να απελευθερωθεί από την οικία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος. Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα