Τήνος: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο – Έσπευσαν να την σώσουν

Διαβάζεται σε 2'
Τήνος: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση στο πλοίο – Έσπευσαν να την σώσουν
Λιμάνι της Τήνου (φωτογραφία αρχείου) INTIME NEWS

Συναγερμός σήμανε στο λιμάνι της Τήνου, όταν μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα, κατά την επιβίβασή της στο πλοίο, πιθανότατα λόγω των ισχυρών ανέμων.

Αναστάτωση σημειώθηκε στο λιμάνι της Τήνου, το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μια γυναίκα έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα είναι πιθανόν να έχασε την ισορροπία της κατά την επιβιβασή της σε πλοίο λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό.

Όπως αναφέρεται, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τη διάσωσή της. Συγκεκριμένα, ο ύπαρχος του πλοίου, ένας λιμενικός και ένας καβοδέτης βούτηξαν στη θάλασσα για να τη σώσουν, απευθείας μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Με συλλογική προσπάθεια, κατάφεραν να ανασύρουν σώα τη γυναίκα. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε καλά στην υγεία της, ενώ το πλοίο απέπλευσε προς συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι μετά το έγκλημα στο Blue Horizon, είναι το δεύτερο περιστατικό διάσωσης επιβάτη από ναυτικούς και λιμενικούς. Στις 15 Σεπτεμβρίου, 66χρονη που επέβαινε στο επιβατηγό πλοίο «Super Jet» κατά τον κατάπλου του παραπάτησε και έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι της Μήλου.

Άμεσα, μέλος του πληρώματος πήδηξε στη θάλασσα και κράτησε τη γυναίκα στην επιφάνεια, ενώ στελέχη της Λιμενικής Αρχής την περισυνέλεξαν με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα