Το efood αναστέλλει τις διανομές παραγγελιών λόγω καύσωνα

Διαβάζεται σε 2'
Το efood αναστέλλει τις διανομές παραγγελιών λόγω καύσωνα
Eurokinissi

Η πλατφόρμα efood σε σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε τους χρήστες για προσωρινή παύση των παραδόσεων λόγω του καύσωνα.

Το efood αναστέλλει αυτή τη στιγμή τα delivery λόγω καύσωνα, προληπτικά ανά περιοχές, και για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πλατφόρμας.

Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από τα καταστήματα που πραγματοποιούν delivery, με δικά τους μέσα ή με την επιλογή παραλαβής από το κατάστημα (takeaway).

Η ανακοίνωση της efood στην εφαρμογή

 

Το κύμα του καύσωνα κλιμακώνεται σήμερα Πέμπτη (13/06) με τα 40αρια να χτυπούν κόκκινο σε ολόκληρη την χώρα. Η ατμόσφαιρα παραμένει αρκετά αποπνικτική καθιστώντας τις συνθήκες εργασίας σε επαγγέλματα εξωτερικού χώρου ιδιαίτερα δύσκολες.

«Η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί επιδίωξη και αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της υπηρεσίας μας. Οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ ζεστές και με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων παρακολουθούμε τις εξελίξεις των καιρικών συνθηκών, ώστε να λάβουμε όσο πιο άμεσα τα κατάλληλα μέτρα» όπως επισημαίνεται.

To efood ενημερώνει παράλληλα ότι σε συνεργασία με Δήμους ανά την Ελλάδα, έχει συγκεντρώσει για τους διανομείς  ένα δίκτυο από κλιματιζόμενους χώρους στους οποίους μπορούν να έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα