Το νέο μοντέλο της Nokia X6 16GB

Το νέο μοντέλο της Nokia X6 16GB

Μουσική; Ναι! Μνήμη; Ναι! Βίντεο και φωτογραφία; Ναι! Κοινωνική δικτύωση; Ναι! Το νέο Nokia X6 16GB τα έχει όλα.

Μουσική; Ναι! Μνήμη; Ναι! Βίντεο και φωτογραφία; Ναι! Κοινωνική δικτύωση; Ναι! Το νέο Nokia X6 16GB τα έχει όλα.Η Nokia παρουσίασε το νέο μοντέλο Χ6 16GB σε μια πιο ελαφριά έκδοση του Nokia X6 32 GB. Το νέο μοντέλο βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα λειτουργίας (Symbian^1), ενώ ενσωματώνει ψηφιακή κάμερα ανάλυσης 5.0 Mpixels, κατασκευασμένη από τον γνωστό οίκο οπτικών Carl Zeiss. Δεν προορίζετε για χρήση συσκευής αναπαραγωγής μουσικής εν κινήσει, μιας και δεν υποστηρίζει την υπηρεσία «Comes With Music». Η TV Out υποδοχή της συσκευής επιτρέπει τη σύνδεσή της με κάθε συμβατή οθόνη δίνοντάς σου την δυνατότητα να προβάλλετε τις φωτογραφίες σου απευθείας στην τηλεόραση. Αντίθετα το Nokia X6 16GB έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια προηγμένη εμπειρία διασκέδασης που συνδυάζεται με την κοινωνική σου δικτύωση στο Facebook.




Μουσική

Απολαύστε τη μουσική σας για περισσότερο χρόνο χάρη στην εκτεταμένη ισχύ μπαταρίας. Ακούστε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ή τα εκπληκτικά ακουστικά που παρέχονται με τη συσκευή σας.




Αποθήκευση

Η εσωτερική μνήμη 16 GB σας παρέχει άφθονο χώρο για τη μουσική συλλογή σας, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα δεδομένα σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη περισσότερης μουσικής από το κατάστημα μουσικής της Nokia, όπως επίσης παιχνίδια και εφαρμογές από το Κατάστημα Ovi.




Βίντεο και φωτογραφία

Μιξάρετε τη μουσική που σας αρέσει και πραγματοποιήστε αποστολή των ταινιών σας στις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης.









Ευρεία οθόνη αφής

Πλοηγηθείτε στο web εύκολα με τα δάκτυλά σας. Δείτε πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στη μεγάλη και φωτεινή οθόνη αφής 3,2″ που αποτελείται από ανθεκτικό στο χάραγμα γυαλί.




Κοινωνική δικτύωση

Αποκτήστε στιγμιαία πρόσβαση στους φίλους σας μέσω της γραμμής επαφών και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις από τις αγαπημένες σας τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης στην αρχική οθόνη σας.




Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Symbian OS, S60 5th edition 5.0

Επεξεργαστής: 433,9 MHz

Οθόνη: Αφής 3.2 ιντσών 16:9 nHD

Κάμερα: 5 Megapixel με φακό Carl Zeiss optics και dual LED flash

HSDPA, Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth

Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB

Διαστάσεις: 111×51×13.8 χλστ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα