Το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει

default image

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκμίσθωση των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε σήμερα με τους Ευρωβουλευτές του Κινήματος με τους οποίους συζήτησε και τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις.

Ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα, ενώ μίλησε και για οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης. Επίσης είπε ότι η κυβέρνηση έχει οδηγήσει στην απαξίωση των θεσμών και εκτίμησε ότι η ανεξαρτητοποίηση του κ. Κ. Κουκοδήμου έγινε για τη συσκότιση. 

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, παρουσία του κ. Γ. Παπανδρέου, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση για την εκμίσθωση των νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, όπου στεγαζόταν το παλιό ΚΕΠΕ, τις επιστημονικές μελέτες του οποίου διηύθυνε ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του ’60. 

Η σύμβαση προβλέπει εξαετή μίσθωση του κτιρίου, ενώ στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι τα χρήματα που θα εξοικονομήσει το Κίνημα από τα λειτουργικά έξοδα και τα ενοίκια θα ανέρχονται περίπου στα 3.600.000 ευρώ την εξαετία. 

Στο υπό ανακατασκευή κτίριο θα συγκεντρωθούν όλες οι υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ οι οποίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή διασκορπισμένες σε 14 κτίρια, ενώ η εγκατάσταση του Κινήματος στη νέα του έδρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο. 

Σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι να δημιουργηθεί ένα από τα πιο σύγχρονα κτίρια γραφείων κόμματος με πλήρη ηλεκτρονοποιημένα συστήματα,πρόσβαση, χώρους εστίασης των εργαζομένων και πάρκινγκ. 

Επίσης το ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι οι χώροι των νέων γραφείων του θα του δώσουν τη δυνατότητα για την αυτοδύναμη ανάπτυξη τεχνικών υπηρεσιών για τις οποίες αυτή τη στιγμή είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει χρήματα. 

Τέλος, η μετεγκατάσταση του ΠΑΣΟΚ στα νέα του γραφεία εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου για λειτουργικότητα και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Κινήματος,συνοδευόμενα από ορθολογική οικονομική λειτουργία και διαφάνεια.

(Πηγή: ΑΠΕ)



 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα