Το πρώτο smartphone της Toshiba

Το πρώτο smartphone της Toshiba

Δυναμική είσοδο στην αγορά των επαγγελματικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιεί η Toshiba, με την κυκλοφορία του πρώτου smartphone της, του...

Δυναμική είσοδο στην αγορά των επαγγελματικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας πραγματοποιεί η Toshiba, με την κυκλοφορία του πρώτου smartphone της, του Portégé G500. Το Portégé G500 είναι ένα Tri-band τηλέφωνο σε σχήμα slider, τεχνολογίας 3G/HSDPA η οποία επιτρέπει τον γρήγορο έλεγχο και διαχείριση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και πλοήγηση στο Web. Eνσωματώνει λειτουργικό Windows Mobile 5.0 τα οποία σε συνδυασμό με την οθόνη των 2.3 ιντσών σας δίνει τη δυνατότητα ανάκλησης, προβολής και επεξεργασίας αρχείων Word, Excel, PowerPoint και PDF.



Επίσης, το smartphone της Toshiba διαχειρίζεται video streaming και υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες ανταλλαγής αρχείων πολυμέσων και αποστολής και επεξεργασίας SMS και MMS. Η φωτογραφική του μηχανή των 2 Megapixel, εξασφαλίζει πολύ καλά αποτελέσματα κατά τη λήψη και προβολή φωτογραφιών ή video clip. Το Portégé G500 ενσωματώνει και ΜP3 player που εγγυάται εύκολη μεταφορά των μουσικών σας επιλογών από τον υπολογιστή σας μέσω της πλατφόρμας Windows Player Mobile. Για την αποθήκευση όλων των αρχείων, η συσκευή διαθέτει εσωτερική μνήμη 64ΜΒ και επεκτείνεται με την προσθήκη κάρτας miniSD μεγέθους μέχρι και 2GB.



Η καινοτομία του Portégé G500 όμως είναι ο αισθητήρα βιομετρικής τεχνολογίας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Η πρωτοποριακή αυτή λειτουργία εξασφαλίζει την ασφάλεια στη χρήση του κινητού καθώς αυτό τίθεται σε λειτουργία αναγνωρίζοντας μόνο το αποτύπωμα του χρήστη του. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό για κάθε χρήστη που διατηρεί και διαχειρίζεται ευαίσθητα δεδομένα και στοιχεία.



Τέλος, αν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή με Bluetooth με το Portégé G500 μπορείτε να τον κλειδώσετε και να τον θέσετε πάλι σε λειτουργία σε ακτίνα περίπου 10 μέτρων από το τηλέφωνο.



Το Toshiba Portégé G500 είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Η τιμή του κυμαίνεται στα 400 ευρώ, με ΦΠΑ, χωρίς συμβόλαιο.




Βιντεοπαρουσίαση του Toshiba Portégé G500









Τεχνικά χαρακτηριστικά



Windows Mobile 5.0

Χρώματα Οθόνης 65.536

Κάμερα 2.0 MP με zoom και δυνατότητα λήψης βίντεο

Μνήμη 50 MB με δυνατότητα επέκτασης με κάρτεςMiniSD

Bluetooth 2.0

Wi-Fi 802.11b/g

USB 2.0

GPRS Class 10

WAP WAP 2.0

Συγχρονισμός Δεδομένων

Χρόνος Ομιλίας (‘Ωρες) 4.7

Χρόνος Αναμονής (Ημέρες) 10.4

E-mail/MMS

Υποστήριξη VoIP ,

Διαστάσεις (ΠxΥxΒ) 96.0 x 49.0 x 22.9 mm

Βάρος 135 gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα