Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο βρεφοκομείο “Αγ. Στυλιανός”

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών στο βρεφοκομείο “Αγ. Στυλιανός”
Δημοτικό βρεφοκομείο "Άγιος Στυλιανός" ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

Κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών, που διέμενε στο δημοτικό βρεφοκομείο "Άγιος Στυλιανός", εξέπνευσε στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα από ανακοπή.

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/2) στη Θεσσαλονίκη, καθώς κοριτσάκι 2,5 ετών από τη Νιγηρία κατέληξε στο δημοτικό βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι υπέστη ανακοπή και εντοπίστηκε νεκρό από εργαζόμενους του ιδρύματος, οι οποίοι προσπάθησαν με ανανήψεις να το επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν..

Τις τελευταίες ημέρες έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, καθώς έπασχε από ίωση, χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως η ασθένειά της έχει πάρει κάποια ανησυχητική τροπή. Πληροφορίες που επικαλείται το thesstoday.gr αναφέρουν ότι τα πρώτα στοιχεία “δείχνουν” ότι το κοριτσάκι προσβλήθηκε από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με το thestival.gr, μόλις έγινε γνωστή η είδηση, στο Ίδρυμα μετέβη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Νίκος Λιακόπουλος, για να εποπτεύσει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Επί τόπου έχει σπεύσει και ιατροδικαστής.

Για το συμβάν θα διαταχθεί διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα