Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 62χρονος έσβησε στο γάμο της κόρης του

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 62χρονος έσβησε στο γάμο της κόρης του

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια ενός 62χρονου από την Αμαλιάδα, σηκώθηκε να χορέψει στον γάμο της κόρης του και τον πρόδωσε η καρδιά του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας για το ξαφνικό χαμό ενός 62χρονο συντοπίτη τους που έφυγε με τον πλέον τραγικό τρόπο, στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του.

Ο 62χρονος Α.Σ. από το Ρουπάκι Αμαλιάδας, πρόλαβε να δει την κόρη του να ντύνεται νυφούλα και μετά από λίγη ώρα, άφησε την τελευταία του πνοή, όταν σηκώθηκε μαζί με το ζευγάρι και τους υπόλοιπους συγγενείς να χορέψει τον πρώτο χορό.

‘Ηταν περίπου στη μια τα ξημερώματα όταν μετά το φαγητό σε γνωστό κέντρο στο Τζαμί Πηνείας, οι νεόνυμφοι, οι γονείς και οι συγγενείς τους σηκώθηκαν να χορέψουν.

“Στην πρώτη στροφή”, όπως χαρακτηριστικά μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο 62χρονος πατέρας της νύφης λύγισε. Η καρδιά του τον πρόδωσε στην μεγαλύτερη χαρά του, στο γλέντι για το γάμο της κόρης του. Γνωρίζοντας το καρδιολογικό πρόβλημα του 62χρονου, τον μετέφεραν άμεσα στο κοντινό Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όμως ήταν πλέον αργά.

Πηγή: ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα