Τραγωδία στην Αμφιλοχία. Νεκρός 49χρονος από κεραυνό

Τραγωδία στην Αμφιλοχία. Νεκρός 49χρονος από κεραυνό
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) Eurokinissi

Στην περιοχή επικρατεί έντονη κακοκαιρία και πολλοί κεραυνοί με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να χτυπήσει και τον άτυχο 49χρονο βοσκό

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της μέχρι τώρα σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο άτυχος 49χρονος Έλληνας βοσκός που χάθηκαν τα ίχνη του από το βράδυ στην περιοχή Μέγα Κάμπος στα ορεινά της Αμφιλοχίας εντοπίστηκε σήμερα στις 11 το πρωί νεκρός στην περιοχή, πιθανόν από κεραυνό, κάτι που βεβαίως θα διαπιστώσει με ακρίβεια ο ιατροδικαστής κατά την νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

Στην περιοχή επικρατούσαν από χθες το βράδυ έως το πρωί πολύ έντονες καταιγίδες και κεραυνοί.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας προκάλεσε δεκάδες προβλήματα και ζημιές σε καλλιέργειες σε διάφορα μέρη της Επικράτειας, ενώ έως τώρα η Πυροσβεστική έχει λάβει συνολικά πάνω από 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων κυρίως από Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα, από Κορινθία, Πύργο, Πάτρα, Αίγιο και Αγρίνιο.

Στην Κορινθία, κλήθηκε μάλιστα να απεγκλωβίσει με ασφάλεια ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τους, όταν αυτό ακινητοποιήθηκε σε πλημμυρισμένο δρόμο που είχε μετατραπεί σε λίμνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα