ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων
EUROKINISSI

Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρε΄νων του δικτύου και κυρίως στον άξονα άξονα Αθήνας- Θεσσαλονίκης.

Καθυστερήσεις στο δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα και σε άλλα δρομολόγια, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη (10/08).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, ενημερώνει πως τις τελευταίες μέρες προκύπτουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων και ζητάει την κατανόηση των επιβατών της. Όπως αναφέρει, τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον χρόνο άφιξης των τρένων, οφείλονται τόσο στην κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, μετά το πέρασμα των πυρκαγιών, αλλά και σε τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται στις γραμμές, τις τελευταίες μέρες.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα εξαιτίας κλειστών σταθμών αλλά και κωλύματα στην υποδομή του δικτύου, καθώς διάφορα τμήματα του σιδηροδρόμου, δεν έχουν ηλεκτροδότηση.

Επιπλέον, τονίζει πως ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον διαχειριστή του Ο.Σ.Ε. προκειμένου τα δρομολόγια να παραμένουν ασφαλή, εφαρμόζοντας χαμηλές ταχύτητες και ό,τι άλλο απαιτείται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα