Τρεις συλλήψεις για τη φωτιά στην Κορομηλιά Δομοκού

Διαβάζεται σε 1'
Πυρκαγιά
Πυρκαγιά (φωτογραφία αρχείου) SOOC Alexandros Litsardakis

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές, για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κορομηλιά Δομοκού.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν τρία άτομα για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κορομηλιά Δομοκού το μεσημέρι της Κυριακής (04/08).

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport για την πυρκαγιά που ξέσπασε συνελήφθησαν τρία άτομα (δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός) οι οποίοι εκτελούσαν θερμές εργασίες στη θέση «Χαλκιόρεμα», με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά η οποία πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μάλιστα τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 6.562,50 ευρώ.

Οι τρείς άνδρες συνελήφθησαν την Δευτέρα (5/8) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκληματών Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Δομοκού, «για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτοδασική έκταση κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών, στην θέση «Χαλκιόρεμα», στην περιοχή Κορομηλιά, του Δήμου Δομοκού, στην Φθιώτιδα και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 6.562,50€», αναφέρει σε ανάρτησή της η ΠΥ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα