Τρίκαλα: Κατέληξε ο 12χρονος που τραυματίστηκε σε κυνήγι

Τρίκαλα: Κατέληξε ο 12χρονος που τραυματίστηκε σε κυνήγι
Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης INTIME

Υπέκυψε στα τραύματά του το 12χρονο αγοράκι από τα Τρίκαλα που τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυροβολισμό ενώ ήταν σε κυνήγι σε χωριό της Καλαμπάκας. Νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα των Τρικάλων, καθώς το 12χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό, ενώ βρισκόταν σε κηνύγι στην περιοχή Καστανιά Καλαμπάκας, έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (11/3).

Ο 12χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από τις 27/2/2022, ενώ την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Τρικάλων.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο 12χρονος καταγόταν από το Ελάφι Καλαμπάκας και άφησε πίσω του τους γονείς του και άλλα δύο αδελφάκια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του Σαββάτου (26/02) από κυνηγετικό όπλο, όταν βρέθηκε για κυνήγι έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας. Κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα