Τρίπολη: Την Τετάρτη η απολογία του ζευγαριού για τον θάνατο του 64χρονου

Διαβάζεται σε 1'
Τρίπολη: Την Τετάρτη η απολογία του ζευγαριού για τον θάνατο του 64χρονου
Intime

Η απολογία του ζευγαριού για την ανθρωποκτονία του 64χρονου στην Τρίπολη αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (23/7) μετά από αίτημα του ζευγαριού.

Το ζευγάρι που είναι υπεύθυνο για τον θάνατο ενός 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας θα απολογηθεί την Τετάρτη (23/07), μετά από αίτημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης ο οποίος και το δέχτηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα βρέθηκε νεκρό με τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό το πρωί της Κυριακής (21/07) στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Ο σύζυγος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στη σύζυγο απλή συνέργεια. Σύμφωνα με το ertnews.gr, o συνήγορος υπεράσπισης κ. Ευάγγελος Λαμπρόπουλος υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήταν συγκλονισμένο και δεν κατάλαβε ότι ο 64χρονος ήταν νεκρός.

Να σημειωθεί πως το θύμα επιχείρησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν η σύζυγος και η τρίχρονη κόρη τους και ο σύζυγος απώθησε τον 64χρονο αντανακλαστικά. Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Λαμπρόπουλος η  κατηγορούμενη είχε δεχτεί λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο , ο οποίος προσπάθησε να την πιάσει από την μέση και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του θύματος από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα