Τροχαίο στη Λακωνία: Η 15χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο – Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία

Διαβάζεται σε 2'
Τροχαίο στη Λακωνία: Η 15χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο – Πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία
Λακωνικός Τύπος

Η ανήλικη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λακωνία φέρεται να ήταν στη θέση του οδηγού, σύμφωνα με πληροφορίες. Πώς έγινε το δυστύχημα.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση της οικογενειακής τραγωδίας στη Λακωνία, με μια 15χρονη να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα και τους γονείς της να νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (23/03), στην περιοχή Λεήμονας, του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», η ανήλικη φέρεται να βρέθηκε στο τιμόνι αγροτικού οχήματος, με τους γονείς της συνεπιβάτες, που της επέτρεψαν να οδηγήσει για μια σύντομη βόλτα στον δρόμο προς παραλία Λέημονα.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου και συγκεκριμένα πάνω σε γεφύρι, μετά από στροφή του οχήματος, η 15χρονη έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αγροτικό να πέσει αναποδογυρισμένο στην κοίτη του ποταμού Βασιλοποτάμου.

Πηγές αναφέρουν πως παρότι οι δύο γονείς κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, το κορίτσι δεν τα κατάφερε.

Από τους πυροσβέστες που κλήθηκαν και έφτασαν στο σημείο, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της η 15χρονη και απεγκλωβίστηκαν ελαφρά τραυματισμένοι οι γονείς της, ηλικίας 53 και 49 ετών.

Το ανήλικο κορίτσι διαπιστώθηκε δυστυχώς, πως ήταν ήδη νεκρό.

Όλοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ επί τόπου βρίσκονται άντρες της Τροχαίας που διενεργούν έρευνα για να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Ορισμένες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από πνιγμό, αφού το όχημα κατέληξε με την οροφή μέσα στο νερό. Οι δύο τραυματίες γονείς μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Μάρτυρας του δυστυχήματος φέρεται να ήταν ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο του ποταμού για ψάρεμα. Ο άνδρας, μόλις είδε το ογκώδες αγροτικό να πέφτει από το δρόμο, τρόμαξε τόσο που πήδηξε μέσα στο ποτάμι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα